Skip to main content

Kontakt

Altid 3 måneders prøveperiode

100% transparent samarbejde. Her er ingen binding i prøveperioden. Opsig fra dag-til-dag hvis du imod forventning er utilfreds.
Efter prøveperioden, følger forretningsbetingelserne som fremgår nederst på hjemmesiden.

Kontaktoplysninger

thomasandre
+45 20 92 05 77
thomas@thomasandre.dk

Adresse
Nørrebrogade 45 
2200 København N

Topkarakter af mine kunder

'Thomas har en enorm god energi i sin fremtoning, og er dygtig til at formidle sin faglige viden i et letforståeligt sprog. Vi har værdsat Thomas' engagement og begejstring i det samarbejde vi har haft'.

Jacob LoburskiMarketingchef Hilding Anders Danmark

Thomas is a great google marketing specialist with a flair experience and variety of performance lifting methods. He is definitely the guy who gets the job done fast and effective.

Karolis BingelisHead of E-Commerce at Noella

Arbejdet med Ads bliver hele tiden mere kompleksitet og derfor var det en lettelse at få Thomas med ind som specialist og sparringspartner. Han fik både hurtigt professionaliseret vores kampagner og skabt større effekt af dem. Og så er han super behagelig at samarbejde med.

Anne Margrethe MadsenSalg- og marketingchef hos INNOMATE

"Vi samarbejder med Thomas om vores Google Ads og SEO og har i ham en nærværende og dygtig sparringspartner, som tager sig tid til at sætte sig ind i vores forretning. Thomas evner at skabe et samarbejde, der passer til den enkelte, og han har forståelse for, at behov kan være forskellige fra måned til måned"

Cecilie Lemmeke MadsenMarketing manager, M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Adresse

Nørrebrogade 45E 2200 København N

    Hvad har du brug for?

    Marketingspend

    clockSend email phoneRing til os