Skip to main content

Det siger vores samarbejdspartnere

"Thomas har en enorm god energi i sin fremtoning, og er dygtig til at formidle sin faglige viden i et letforståeligt sprog. Vi har værdsat Thomas' engagement og begejstring i det samarbejde vi har haft"

Jacob LoburskiMarketingchef - Hilding Anders Danmark

"Vi samarbejder med Thomas om vores Google Ads og SEO og har i ham en nærværende og dygtig sparringspartner, som tager sig tid til at sætte sig ind i vores forretning. Thomas evner at skabe et samarbejde, der passer til den enkelte, og han har forståelse for, at behov kan være forskellige fra måned til måned"

Cecilie Lemmeke MadsenMarketing manager - M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Jeg har samarbejdet med Thomas om vores Google Ads. For INNOMATE er løbende optimering af vores Google Ads kampagner helt centralt for vores forretning. Arbejdet med Ads bliver hele tiden mere kompleksitet og derfor var det en lettelse at få Thomas med ind som specialist og sparringspartner. Han fik både hurtigt professionaliseret vores kampagner og skabt større effekt af dem. Og så er han super behagelig at samarbejde med.

Anne Margrethe MadsenSalg- og marketingchef - INNOMATE

Thomas is a great google marketing specialist with a flair experience and variety of performance lifting methods. He is definitely the guy who gets the job done fast and effective.

Karolis BingelisHead of E-Commerce - Godske Group A/S

Thomas er en enorm dygtig Google specialist - som hurtigt har løftet min virksomheds performance på Google. Thomas er udover at være super dygtig til sit arbejde, også en super behagelig og rar person som er virkelig god til at kommunikere. Jeg sætter stor pris på mit samarbejde med ham.

Karina Due MadsenEjer - Aia Aia jewelry

Vi er helt vildt glade for samarbejdet med Thomas. Han er også dygtig, proaktiv, vedholdende og kreativ. Ingen opgave er for stor eller for lille, og han lærer os tålmodigt selv at tage over på de små opgaver. Og selvom resultaterne ikke var kommet uden Thomas’ hjælp, er han sød til at give os æren for det. Vi kan kun give Thomas vores varmeste anbefalinger.

Lotta SteuchEjer - House of Pilates
clockSend email phoneRing til os